Ők mondták

Nekem a háziorvosom javasolta a masszázst, miután nem tudták kezelni az állandó szédüléseimet és fülzúgásomat. A masszázsnak köszönhetően a tüneteim elmúltak, a gyógyszerek szedésèt elhagyhattam. (Kis Lászlóné Botos Ildikó)

Ingvinális területen nagyobb odéma kialakulása miatt kerestem masszőrt. A nyirokdrenázs és hullámgépes kezelésnek köszönhetően néhány alkalom után eltűnt. (L. N.)

Hosszú évek óta küzdök a súlyommal, amit sehogy sem tudtam kezelni. Diéta, gyógyszerek nem használtak. Már attól fulladtam, ha az emeletre fel kellett mennem. A masszázsnak köszönhetően újra erőre kaptam. A zsírpárnáim csökkennek, az izmaim erősödnek. Már gond nélkül teszek meg hosszabb gyalogutakat, vagy megyek fel emeletre. (N. B. O.)

Párom csípőprotézis műtéten esett át. Cukros, gondok vannak a vérnyomásával, túlsúlyos. Senki nem vállalta, hogy házhoz jön kezelni. Már kezdtük feladni, de szerencsére fordult a kocka. Heti rendszerességgel jön már “violás” masszőr és kezeli a beteg párom. Azóta könnyebben mozog, csökkentek a fájdalmai. És a legjobb, hogy Ő lett a pedikűrösünk is. (Nemes Mária)

Sok masszőrnél voltam már, de csak itt éreztem, hogy szakértő kezek dolgoznak az izmaimon. Ülő munkát végzek így sokat fájt a hátam. Hála a masszőrömnek ez a múltté. (K. M.)

4 hete küzdöttem becsípődéssel. Nem tudtam a fejem forgatni. Már injekcióra kellett járnom, ami szintén nem használt. Máig nem tudom miért vártam ennyit, hogy beszéljek veled, hiszen évek óta ismerlek és tudtam, hogy masszőr vagy.  Végülis a végső kétségbeesés vitt hozzád. Aminek nagyon örülök. 2 kezelés helyre tett, pedig az orvosok sem tudtak mit kezdeni a bajommal. Amíg élek hálás leszek érte. (Á. T.)

Már körülbelül 1,5-2 éve járok ide. Fizikai munkát végzek, és rendszeres problémám az erős derékfájdalom, illetve a lapockáim körüli része, de mondhatni az egész hátamat megterheli a munka. Így lépnem kellet, egy masszőrt kellet keresem. Erre a helyre esett a választásom, és érzem hogy jól döntöttem.

Akárhányszor megyek, mindig rendbe teszik azt a részét a testemnek, ahol fájdalom van. Minden másnap úgy szoktam felkelni még mai napig meglepődve,  hogy azta, ez nem fáj már! De jó hogy voltam megmaszírozzatni magamat. 😀 Azt látom, hogy folyamatosan nagyon sokat tanulnak és fejlődnek, nem gondoltam hogy tudnak még hova, és láttam csodát, hisz tudott és nagyszerű érzés ezt tapasztalni! Van egy tartós bélbetegségem, ami ha súlyossá válik, akkor kisugárzó mély derékfájdalommal jár.

Van ott egy gép, amit csak úgy hívok, hogy csoda gép😯 Hihetetlen hogy milyen gyorsan segített a jobblétemben! 4-5 napig folyamatosan jártam arra a kezelésére, és csak kápráztam a javuláson, nagyon jó érzés volt átélni ezt a csodát! Továbbiakban mondom, ha már energiát fektetett a talpmasszázs kitanulásába, kiprobálom milyen is lehet! Nem gondoltam hogy a talpmasszázzsal olyat lehet végezni, hogy vesetisztítás és hasonló dolgok.

Viszont úgy voltam vele, biztos jó kis kényeztetés lesz az számomra. Aha, gondoltam én! Miután a masszőröm mondta, hogy épp mit csinál a talpamnál, elmondta, hogy mi fog történni a vízeletemnél, hogy mit tudok megfigyelni, mondom jó, aha persze! És hát nem hittem a szememnek, mikor azt tapasztaltam amit!

Újabb és újabb dolgokat tanulnak, és én csak élvezem a gyógyulást, mindig, illetve most is, meg persze ezután is biztos fogom. 😀 Arany kezeik vannak, szó szerint, úgyhogy bátran ajánlom tiszta szívből bárkinek! Én már el se tudom képzelni magam nélküle! És amellett, hogy remekül végzik a dolgukat iszonyú rendesek, és jó társaság is számomra.

Úgyhogy ne habozz, foglalj időpontot, és a problémáid megszűnnek, ezt garantálom! (Princz Dávid)

Kattints ide a választható masszázsokhoz »